Despre

In Frame Studios

O echipa specializata in servicii profesionale de fotografie si film ce incearca si totodata reuseste sa redea imaginea completa si inca evoluptiva a unei case de productie, demna de-o viziune aparte si imaginatie nelimitata in tot ce tine de imaginea digitala.

Formata din fotografi profesionisti (cu vechime si experienta in continua si neincetata dezvoltare, transpuse in idei revolutionar-moderne si lipsite de cliseu), filmmaker-i (care tin enorm la redarea sentimentelor profunde prin imaginea formata, incat sa simti fiecare cadru ca si cum ai trai experienta in realitate) si scenaristi (ale caror texte naucitoare de imaginatie si detaliu infinit, iti ingheata meticuloasele clipe aduse in digitalul absolut)

Servicii profesionale de fotografie/film/grafica din toate categoriile existente. Fotografie de la macro la birdeye, film de la videobook-uri, spoturi publicitare la filme de scurt/lung metraj, grafica de la o simpla sigla la afise/bannere.

Detinem dispozitive si echipamente profesionale pentru fotografiere, filmare, control al luminii, culorii si miscarii in cadru, cu care va vom incanta neclintit privirile.