1. Abonament tip “Mentenanta FULL”

acest abonament presupune patru vizite pe luna (vizita in fiecare saptamana) ale unui specialist IT de-ai nostri. Actiunile desfasurate sunt cele de mentenanta, in care toate echipamentele hardware sunt verificate, optimizate, diagnosticate si a caror probleme sunt solutionate. Intr-o saptamana, este de ajuns ca un calculator sa adune fisiere temporare inutile, sa apara instalari nedorite sau probleme inevitabile, pentru asta, vor fi si curatate soft, scanate de virusi sau alte programe de tip asemanator.

2. Abonament tip “Mentenanta HALF”

aceeasi actiune de mentenanta ca si la abonamentul FULL, doar ca mentenanta se face de doua ori pe luna (o vizita la doua saptamani).

3. Abonament tip “When is needed”

abonamentul “when is needed” nu presupune nicio vizita constanta de mentenanta. Practic, apelati la noi doar cand aveti nevoie, de cate ori intampinati dificultati sau cand considerati ca ar fi necesara interventia unui specialist IT.

4. Suport Remote

la orice ora din programul nostru, de cate ori intampinati vreo problema, ne puteti suna pentru a efectua o conexiune de tip remote pe computerul respectiv. Acest tip de abonament, presupune interventii nelimitate.

5. Interventii suplimentare

acesta nu prezinta un abonament, ci un suport care presupune actiunea unei interventii in cazuri cu probleme majore prin care unul sau mai multi specialisti de-ai nostri se deplaseaza la compania dvs. pentru remedierea problemelor, doar in cazul abonamentelor de tip “Mentenanta”.

Abonamentele pot fi combinate, posibil ca multe companii sa opteze pentru “Mentenanta FULL” + “Suport Remote”, sau doar pentru “Mentenanta HALF” + “Interventii suplimentare” (acestea variind la tarifare in functie de solicitare), sau chiar pentru un singur tip de abonament. Fiind abonamente standard, pot suferi modificari in functie de necesitati.

Tarifele variaza in functie de echipamentele si solicitarile fiecarei companii, iar aproximarea relativa a unui tarif complet se poate face la sectiunea “Calcul tarife” din meniul “Oferte” al site-ului.